Links

Lions Club Wieringermeer e.o.: http://wieringermeer.lions.nl/

De Kale Takkenloop vindt 5 januari 2020 weer plaats in en rondom het Dijkgatbos en Robbenoordbos in de Wieringermeer. De loop wordt mede mogelijk wordt gemaakt door Univé en dit keer georganiseerd door Lionsclub Wieringermeer e.o. Lid van deze club is Ben Tops, organisator van alle voorgaande edities. Hij draagt op deze manier het stokje over.

Het Huis van Niets: www.hethuisvanniets.nl

Juist omdat er niets is dat de gedachten doet verstrooien, maakt het Huis van Niets zo ongelofelijk aantrekkelijk. Voor bezinnen, voor bekwamen, voor nieuwe gedachten!
Maar is dat alles? Kijk op de website.

Polder Tours: www.poldertours.nl

Voor een gezellig familie-uitje, een afwisselend en ontspannen bedrijfsuitje of een origineel vrijgezellenfeest met een prachtige huifkar.

Camping Het Bos Roept: www.hetbosroept.nl

Deze bijzondere kampeergelegenheid Het Bos Roept! is ook buiten het reguliere seizoen open. Dát biedt mogelijkheden voor liefhebbers van sneeuw op de takken. Voor langlaufers. Voor schaatstochters. Voor bikkels op de mountainbike. Want weet: droge voeten, warme douches, gezelligheid en knetterend hout vuur zijn hier uw deel. 

De zoekpagina voor wandelingen:

Wandelzoekpagina

 
Oplemenvoeten-coversWANDELMAGAZINE OP LEMEN VOETEN

Voor nieuwsgierige wandelaars!
Wandelmagazine Op lemen voeten is een begrip onder wandelliefhebbers. Je leest alles over lange & korte wandelingen in wandelparadijzen dichtbij huis (in Nederland, België, of West-Europa). En natuurlijk vertellen we je alles over natuur, landschap, cultuur & geschiedenis!

Op lemen voeten voortaan ook thuis ontvangen? Neem dan een abonnement!

Profiteer nu van de speciale aanbieding: 1 jaar wandelmagazine Op lemen voeten voor slechts € 21,50 én 4 cadeaus t.w.v. minimaal € 42,50!

Abonnement Op Lemen Voeten

Bezoek Hollands Kroon: